Veilig, betrouwbaar en snel internet, overal en altijd. Daar staat Rodin Group voor.

Wij leggen een groeiende netwerkinfrastructuur aan in (Noord-)Nederland en onderhouden dat. Waar anderen de afstanden te groot vinden, zien wij oplossingen. Wij sluiten onze klanten in stad, dorpskern of buitengebied aan op ons betrouwbare netwerk.

Waar Rodin de netwerkinfrastructuur aangelegd heeft, kunnen klanten gebruik maken van de diensten van een groeiend aanbod van Internet Service Providers.

 

Van dorpskern tot buitengebied

We maken steeds meer gebruik van internet en het datagebruik van consumenten en bedrijven stijgt explosief. Doordat we steeds meer digitaliseren, raken de huidige ADSL- en coaxverbindingen overbelast. Ze kunnen onze internetbehoefte straks niet meer aan. Een glasvezelverbinding is uitermate geschikt voor het overbruggen van grote afstanden zonder kwaliteitsverlies. Het is zeer stabiel en de beste high-end internetoplossing die wij vandaag de dag kennen.

Bij de Rodin Group vinden we het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot snel internet. Wij leggen daarom niet alleen de kernen en steden aan, maar ook de kleine dorpen in het buitengebied.

Rodin Group Groningen pand