Ben je op zoek naar een baan in een sterk groeiend en innovatief bedrijf met een informele werksfeer? Dan ben je bij de Rodin Group aan het juiste adres.

Ons bedrijf met ongeveer 40 collega’s kenmerkt zich door een nuchtere, Groningse mentaliteit, korte lijnen en open communicatie én een enorme groeiambitie. Werken bij de Rodin Group betekent werken in een gedreven, hecht en behulpzaam team van professionals waar persoonlijke groei, eigen verantwoordelijkheid en collegialiteit centraal staan.

Wil jij mee bouwen aan de groei van een van de snelst groeiende technische bedrijven in Noord-Nederland? En ben je resultaat-gedreven, innovatief en soms een tikje eigenwijs? Wij hebben regelmatig vacatures. Bekijk hieronder welke vacatures er openstaan en misschien word jij onze collega.

glasvezel internet

Vacatures

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je de spil in de lopende projecten. Door jou kan het werk op tijd beginnen en verloopt de uitvoering soepel. Vanuit het engineeringsplan bereid jij de uitvoering van een project technisch voor.

bekijk vacature
engineer glasvezel

Engineer Glasvezel

Als engineer ben je verantwoordelijk voor ontwerp en uitwerking van dit netwerk. Jij bepaalt het meest effectieve en efficiënte glasvezel tracé op basis van informatie uit diverse systemen.

bekijk vacature
glasvezel kabel op haspel voor aanleg

Projectmanager Glasvezelprojecten

Als Projectmanager FTTH ben je verantwoordelijk voor de aanleg van 1 of meerdere glasvezelprojecten. Vanaf het begin van de uitrol tot en met de eindoplevering, van uitvoering tot het behalen van financiële resultaten.

bekijk vacature

Open sollicitatie insturen

Open sollicitatie
Maximale uploadgrootte: 2MB